chandler walnut

чандлер орех (Chandler)

Chandler е нашиот најпродаван садник на орев. Познат е по супериорната продуктивност. Chandler оревите се големи со одличен квалитет, светло обоени овални плодови. Доцна цвета и раѓа, па е поотпорен на мраз од другите видови. Franquette се препорачува како опрашувач.
детали

Fernor орех

Fernor е доцно разлистувачки, високо продуктивен Француски вид на орев, кој е многу толерантен. Често се препорачува за поладни клими кои не се погодни за Chandler. Fernor е високо продуктивен и произведува големи плодови со одличен квалитет и вкус. Се препорачува Fernette како опрашувач.

Franquette орех

Franquette е вид на орев кој доцна разлистува и е многу отпорен на мраз. Произведува ореви со тенка кора, одличен квалитет и добар вкус. Franquette нуди слабо производство и се користи како опрашувач за Chandler.

Fernette орех

Fernette е вид на орев со слични карактеристики како Fernor. Неговите плодови се големи и вкусни. Fernette нуди слабо производство и се користи како опрашувач за Fernor.

Ги продаваме само најпродуктивните и сигурни садници на врсти на ореви за да го осигураме вашето задоволство.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА ЦЕНИТЕ ЗА ОРЕВИ САДНИЦИ

Пополнете го формуларот за контакт И кје Ви пратиме листа со цени во рок од 24 часа.