chandler walnut

ORAH CENDLER (CHANDLER)

Orah Čendler je naša najprodavanija sorta oraha. Poznat je po svojoj superiornoj rodnosti. Čendler orasi su krupni i izvrsnog kvaliteta, svetlije boje i ovalnog oblika. Kasno cveta i rađa, tako da je otporniji na mraz nego druge vrste. Franquette se preporučuje u svojstvu oprašivača.
Detalji

FERNOR DRVO ORAHA

Fernor kasno lista, visoko je rodna vrsta francuskog porekla, otporna na biljne vaši. Često se preporučuje za hladnu klimu, koja nije pogodna za sađenje sorte Chandler. Fernor je visoko rodna vrsta i daje krupne plodove voća sa odličnim kvalitetom i ukusom. Fernette se preporučuje kao oprašivač.

FRANQUETTE DRVO ORAHA

Franquette je sorta koja kasno lista i veoma je otporna na mraz. Proizvodi orahe tanke kore i dobrog ukusa. Franquette nudi slabu rodnost i koristi se kao oprašivač za Chandler.

FERNETTE DRVO ORAHA

Fernette je sorta sa veoma sličnim karakteristikama koje ima Fernor. Njegovi plodovi su krupni i ukusni. Fernette nudi slabu rodnost i koristi se kao oprašivač za Fernor.

Prodajemo samo najrodnije i najpouzdanije sadnice oraha, kako bi naše mušterije bile zadovoljne

SAZNAJTE VIŠE

Možete nas kontaktirati putem telefona ili elektronske pošte. Biće nam drago da odgovorimo na vaša pitanja u vezi sa kompanijom, proizvodima i cenama sadnica.