Да дознаете за цените на оревте садници Ве молиме пополнете го формуларот подолу. Ние кје Ви пратиме е –пошта со нашите цени најбрзо што можеме. Цените се исти за сите сорти на ореви садници, но се менува во зависност од големината на дрвјата.