Вербата е корен на нашиот бизнис

Клучниот збор е: квалитет. Веруваме дека секој од садниците што ги испорачуваме ја претставува нашата компанија.

WalTree е фамилијарен расадник во Турција, што специјализира во производство на садници од ореви. Ние сме едни од најголемите расадници на овошни дрвја во Турција и основани во 1992. Работевме напорно за да се стекнеме со репутација низ годините, и продолжуваме со истото темпо. Нашата цел е да ги произведуваме најпродуктивните, најквалитетните садници на орев, и денес продаваме повеќе од 150.000 садници во Европа годишно. Некои од државите во кои испорачувавме садници минатата година се Бугарија, Македонија, Романија, Грузија, Италија, Косово и многу други...

ОДЛИЧНА УСЛУГА И ОБЈЕКТИ

Веруваме дека успехот може само да дојде од долготрајните врски со нашите купувачи. Од оваа причина, тежнееме видовите на ореви кои ги продаваме да си достојат на името. Работиме со искусен тим за калемење за да произведеме долготрајни садници. Ги покануваме нашите купувачи да дојдат на нашите полиња за да го видат квалитетот на нашите дрвја. Исто така им помагаме низ секој чекор, од избирање на видовите на садници до испорака. Кога ќе дојде пролет, ги складираме нашите садници во ладни магацини за да го зачуваме врвниот квалитет.

ФИТОСАНИТАРНИ СЕРТИФИКАТИ

Знаеме дека садењето на дрвја е долгогодишна инвестиција. Правиме сѐ за да им ги донесеме на нашите купувачи само најдобрите ореови дрвја. Нашите агрокултурни инженери ги проверуваат садниците редовно за здравје и продуктивност. Секој од нашите садници има сертификат од Турското Министерство за Агрокултура за нивниот квалитет.


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА ЦЕНИТЕ ЗА ОРЕВИ САДНИЦИ

Пополнете го формуларот за контакт И кје Ви пратиме листа со цени во рок од 24 часа.