chandler walnut

Nuci Chandler

Chandler este varietatea noastra de puieti de nuci ce se vinde cel mai bine. Este cunoscuta pentru productivitatea sa superioara. Nuci Chandler sunt mari, de o calitate excelenta, cu miez oval, deschis la culoare. Frunzele si florile apar tarziu, ceea ce il face mai rezistent la inghet decat alte soiuri. Franquette este recomandat ca polinizator.
Detalii

Nuci Fernor

Fernor este un soi francez foarte roditor, a caror frunze apar tarziu si este rezistent la daunatori. Este de obicei recomandat climatelor mai reci, care nu pot cultiva Chandler. Fernor este foarte roditor si produce fructe mari de o calitate si un gust excelente. Fernette este recomandat ca polinizator.

Nuci Franquette

Franquette este un soi care infloreste tarziu si este foarte rezistent la inghet. Produce nuci de inalta calitate, cu coaja subtire si un gust minunat. Franquette este roditor si polinizator pentru Chandler.

Nuci Fernette

Fernette este un soi cu caracteristici similare cu Fernor. Fructele sale sunt mari si gustoase. Franquette este roditor si polinizator pentru Fernor.

Vindem doar cele mai roditoare si de incredere Soiuri de puieti pentru a garanta satisfactia clientilor nostri.

MAI MULTE

Ne puteti contacta prin telefon sau e-mail. Suntem bucurosi sa va raspundem la intrebari despre compania noastra, produsele noastre sau preturi.