chandler walnut

Arra Chandler

Chandler është lloji më i shitur nga fidanët e arrës. Është i njohur për prodhimtarinë e tij superiore. Arrat Chandler janë të mëdha, me cilësi të shkëlqyer, me bërthama ovale me ngjyra të lehta. I çelin gjethet dhe lulëzojnë me vonesë, ndaj janë më rezistente ndaj ngricave sesa llojet e tjera. Franketa rekomandohet si polenizues.
detalet

Fidane Arrë Fernor

Fernor është një varietet francez që çel me vonesë, mjaft prodhues, i cili është tolerant ndaj pluhurit. Rekomandohet më shumë për klima të ftohta të cilat nuk janë të përshtatshme për llojin Çandler. Fernor është shumë produktiv dhe prodhon shumë fruta me aromë dhe cilësi të shkëlqyer. Ferneta rekomandohet si polenizues.

Fidane Arrë Franketëí

Franketa është lloj që çel me vonesë dhe është shumë rezistente ndaj të ftohtit. Ajo prodhon arra cilësore, me shije të mirë dhe me mburojë të hollë të bardhë. Franketa ofron prodhim të kënaqshëm dhe përdoret si polenizues për Çandlerin

Fidane Arrë Fernet

Ferneta është një varietet me karakteristika të ngjashme me Fernorin. Frutat e saj janë të mëdha dhe të shijshme. Ferneta ofron produktivitet të kënaqshëm dhe përdoret si polenizues për Fernorin.

Ne shesim vetëm llojet më produktive dhe të sigurta të fidanëve të arrës për të siguruar kënaqësinë e klientit.

MËSO MË SHUMË

Mund të na kontaktoni me anë të telefonit ose emailit. Do të ishim shumë të lumtur tíu përgjigjeshim pyetjeve tuaja rreth kompanisë, produkteve dhe çmimeve tona.