chandler walnut

ОРЕХ СОРТ ЧАНДЛЪР (CHANDLER)

Chandler е нашият топ продавач сред сортвете. Той е известен с превъзходната си плодородност. Орехите Chandler са големи и с отлично качество и имат светли овални ядки. Този сорт се разлиства и цъфти късно, така че е по-устойчив на измръзване от другите сортове. Сортът Franquette се препоръчва като опрашител.
детайли

ОРЕХ СОРТ ФЕРНОР (FERNOR)

Fernor се разлиства късно. Той е много плодороден френски сорт, който е слабо чувствителен на главня. Този сорт често се препоръчва за студени климати, които не са подходящи за отглеждане на Chandler. Fernor е с висока плодородност и дава големи орехи с отлично качество и вкус. Сортът Fernette се препоръчва като опрашител.

ОРЕХ СОРТ FRANQUETTE

Franquette се късно разлистващ се сорт и е много устойчив на измръзване. Дава орехи с тънка черупка, които са с високо качество и добър вкус. Franquette e средно плодороден сорт и се използва като опрашител на Chandler.

ОРЕХ СОРТ FERNETTE

Fernette е сорт със сходни качества като Fernor. Орехите му са големи и вкусни. Притежава средна плодородност и се използва като опрашител на Fernor.

Продаваме само най-плодородните и издръжливи орехови фиданка, за да гарантираме удовлетвореност на клиените си. Защо българските потребители предпочитат орехови фиданки от Турция?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Можете да ни се обадите по телефона или да ни изпратите имейл, за да питате за специални цени и отстъпки.