ОРЕХОВИ ФИДАНКИ

Ние произвеждаме нашите орехови фиданки в Турция и продаваме в България

НАЈПРОДАВАНИЈАОРЕХ СОРТ CHANDLER

ОРЕХ СОРТ ЧАНДЛЪР (CHANDLER)

Орехът сорт Чандлър е най-предпочитаният сорт орех за нови овощни градини, поради добивът, който дава, и отличното качество на ядките си. Чендлер може да се отглежда в България.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА CHANDLER
Орехови Фиданки

Разсадник За Орехи

WalTree е разсадник за орехи и водещ производител и износител на орехови фиданки в Турция. Компанията е основана през 1992г. и ние специализираме в продукцията само на присадени орехови дървета. Вече повече от 20 години работим със страст, за да произведем най-плородните и висококачествени орехови дървета и сега продаваме повече от 150,000 дървета на Европа всяка година.

phytosanitary certificate

ФИТОСАНИТАРНИ СЕРТИФИКАТИ

Всеки от нашите сортове на орехови дървета имат фитосанитарни сертификати. Те са редовно инспектирани от нашите земеделски инженери.

walnut saplings

НАЙ-ДОБРИТЕ СОРТОВЕ

Ние произвеждаме само 4-те най-плодородни сорта орехови фиданки с най-високо качество на ядката. Сортовете ни включват Chandler, Fernor, Franquette и Fernette.

walnut tree nursery

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Ние помагаме на клиентите си във всеки етап, като се започне от избирането на точния сорт орехово дърво до изпращането. Можете да посетите нашите полета в Турция и да изберете дърветата, които искате да закупите.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси