Разсадник За Орехи

Ние вярваме, че всяко дърво, което изпращаме на клиентите си, представя нашата компания.

WalTree е разсадник за орехи и водещ производител и износител на орехови фиданки в Турция. Компанията е основана през 1992г. и ние специализираме в продукцията само на присадени орехови дървета. Вече повече от 20 години работим със страст, за да произведем най-плородните и висококачествени орехови дървета и сега продаваме повече от 150,000 дървета на Европа всяка година.

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

Ние вярваме, че успехът идва само благодарение на дългосрочните ни отношения с нашите клиенти. Поради тази причина, ние гарантираме, че сортовете дървета, които продаваме, отговарят на своите имена. Ние работим заедно с екипа си по присаждане, за да постигнем вечни дървета. Каним клиентите си в полетата си, за да видят качеството им. После им асистираме във всяка стъпка от процеса: от избирането на най-добрия сорт орехово дърво до спедицията.

СЕРТИФИЦИРАНО КАЧЕСТВО

Ние знам, че засаждането на едно фиданка представлява дългогодишна инвестиция. Ние правим всичко възможно, за да осигурим на клиентите си най-добрите орехови дървета. Нашите селскостопански инженери проверяват здравето и плодородността на дърветата рутинно. Всичките ни дървета са сертифицирани за качеството си от Турското Министерство на Земеделието.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Можете да се свържете с нас по телефон или електронна поща. Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси за нашата компания, продукти и цени фиданка.