Fidane arre

Kultivojmë fidanë arre në Turqi, shesim në Shqipëri dhe Kosovë

Shitesi me i MireFidane Arre Chandler

Arra Chandler

Chandler është fidani jonë i arrave më i shitur. Në vitet e fundit, Chandler është varieteti më i preferuar i arrës për pemëtoret e reja për shkak të produktivitetit të saj dhe cilësisë së shkëlqyer të arrës. Klikoni butonin më poshtë për të marrë më shumë informacion rreth Arrë Chandler.

Informacion Rreth Fidane Arre Chandler
fidane arre

Rreth Fidanishte Waltree

WalTree është një fidanishte familjare në Turqi, e specializuar në prodhimin e fidane arre. Ne jemi një nga fidanishtet më të mëdha të pemëve frutore në Turqi dhe jemi themeluar në vitin 1992. Kemi punuar fort për të fituar reputacionin tonë përgjatë viteve, punojmë po aq fort për ta mbajtur atë. Qëllimi ynë është të prodhojmë fidanët e arrës më produktivë, me kualitetin më të lartë dhe sot jemi duke shitur më shumë se 300.000 fidanë çdo vit në Europë. Disa nga shtetet ku ne kemi dërguar fidanë vitin e kaluar janë: Shqipëria, Kosova, Serbia, Bullgaria, Rumania, Gjeorgjia, Italia, Uzbeksitani dhe shumë më shumë...

KËRKIMET DHE PRAKTIKAT MË TË MIRA

Në Fidanishte Waltree, kombinojmë 32 vitet tona të eksperiencës me njohuritë më të fundit. Ne ndjekim programet e edukimit të Universitetit të Kalifornisë për të ndjekur zhvillimet më të fundit rreth pemëve të arrës. Në këtë mënyrë, ne gjithmonë kemi informacionin më të fundit dhe të saktë për prodhimin dhe rritjen e arrës. Ne i ndajmë këto praktika më të mira me klientët tanë për të siguruar që ata të marrin më shumë nga frutat e tyre dhe të maksimizojnë kthimin e tyre në investime.

Lajme nga fidanishte jonë

grafting walnut seedlings

Ne po shartojmë fidanët tanë 1 vjeçar të arrave

Këtë javë kemi filluar të shartojmë fidanët tanë 1 vjeçar të arrave. Ne prodhojmë dhe shartojmë fidanët tanë në fushat tona 15 hektarë, në Bandirma, Turqi. Ne përdorim sythat e arrave që marrim nga vetë pemët tona nënë për të shartuar fidanët tanë të rinj. Në këtë mënyrë, ne sigurojmë që fidanët tanë janë 100% të vërtetë me emrin e tyre.

Fidanët tanë 2 vjeç të arrave në korrik të vitit 2020

Ne kemi filluar të marrim rezervime dhe porositje për Nëntorin 2020. Shikoni videon tonë për të parë fidanët tanë arre që do të shesim këtë nëntor. Ne e regjistruam këtë video në korrik dhe disa prej fidanëve tanë janë më të larta se 2 metra tashmë!

Video e re: Si të krasitni pemët e arrave

Në videon tonë të re mësimore, ne ju tregojmë se si të krasitni pemë të rinj arre. Për shembull, nëse keni mbjellë fidanët tuaj në nëntor ose mars, duhet të krasitni pemët në qershor. Kjo quhet krasitje e 1-të verës.

how to plant walnut trees

Si të mbillni fidanët arre

Në artikullin tonë të ri, ne shpjegojmë se si të mbjellim si duhet fidanët e arrave. Ne fillojmë duke shpjeguar se si të përgatisni fushën tuaj, si të gërmoni vrimat për fidanët dhe në fund si të mbillni fidanët. Në pjesën e fundit, ne japim disa këshilla se çfarë mund të bëni për të mbrojtur fidanët pas mbjelljes.

Read more
novi sad agriculture fair

Ne morëm pjesë në Panairin e Bujqësisë në Novi Sad 2019

Ne ishim në Panairin e 84-të të Bujqësisë në qytetin e Novi Sad, Serbi. Ne u takuam me profesionistë të bujqësisë në Serbi dhe patëm mundësinë të bisedonim rreth pemëve të arrave me investitorët dhe kultivuesit

Kishte vizitorë nga e gjithë Evropa që morën pjesë në këtë panair dhe kishte shumë interes për kabinën e çerdhes tonë. Falënderojmë të gjithë ata që vizituan stendën tonë në panair.

Video Prezantuese e Fidanishten Sonë

phytosanitary certificate

Certifikatat Fitosanitare

Ne sigurojmë çertifikata fitosanitare për të gjitha fidanet tona te arrave. Ato kontrollohen rregullisht nga agronomët tanë.

walnut saplings

Varietetet më të mira

Ne prodhojmë vetëm 4 varietetet më prodhuese të fidanëve të arrës, me cilësi arre superiore. Varietetet tona përfshijnë Chandler (Çandler), Fernor, Franket dhe Fernet. Ne përdorim metoda shartimi superiore për pemë më të mira.

walnut tree nursery

Dërgesë në Shqipëri dhe Kosovë

Për porosi më të larta se 2000 copë, ne mund të organizojmë një kamion dhe t'ju dorëzojmë fidanët. Ofrojmë dërgesë si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë. Ne ju ofrojmë të gjitha dokumentet e nevojshme për importimin e fidanëve në vendin tuaj.

Na kontaktoni për më shumë informacion

ne do të ishim të lumtur tíu përgjigjeshim pyetjeve tuaja