Nuci Altoiti

Cultivam puieti de nuc in Turcia, exportam in Moldova si Romania

Cel Mai VândutPuieti de Nuc Chandler

Nuci Chandler

Chandler este varietatea noastra de puieti de nuci ce se vinde cel mai bine. In ultimii ani, Chandler este cel mai preferat soi de nuc pentru livezi noi, datorita productivitatii sale si calitatii superioare a nucilor.

Informații detaliate despre Nuci Chandler
nuci altoiti

Cand se Planteaza Nucii?

Cele mai bune luni pentru plantarea puietilor de nuc in Romania sunt lunile noiembrie, martie si aprilie.
Inainte de noiembrie, rasadurile au inca frunze. Nu sunt inca in hibernare (somn de iarna). In noiembrie, dupa defoliere, perioada de plantare poate incepe. In functie de conditiile meteorologice din timpul iernii, pot aparea dificultati in pregatirea si plantarea terenurilor datorita frigului si zapezii.

Martie si aprilie sunt cele mai bune luni pentru a planta dupa iarna.

cand se planteaza nucii
nuci altoiti

Despre Pepiniera Waltree

WalTree este o pepiniera de familie din Turcia, specilizata in producerea de nuci altoiti. Suntem una dintre cele mai mari pepiniere de pomi din Turcia si am fost infiintati in 1992. Am muncit foarte mult pentru a ne castiga reputati de-a lungul anilor si muncim la fel de mult pentru a o pastra. Scopul nostru este sa producem cele mai roditori, de inalta calitate nuci altoiti si acum vindem mai mult de 150.000 de puieti in Europa, in fiecare an. Unele dintre tarile unde am trimis puieti anul trecut sunt Grecia, Romania, Georgia, Italia, Kosovo si multe altele...

Urmăriți Videoclipul Pepinierii Noastre

phytosanitary certificate

Certificate Fitosanitare

Toti puietii nostrii detin certificate fitosanitare. Sunt de asemenea verificati in mod regulat de catre inginerii nostrii agronomi pentru a garanta cea mai buna calitate.

walnut saplings

Cele mai bune Soiuri

Producem doar cele mai productive 4 Soiuri de nuci ce rodesc nuci de calitate superioara. Soiurile noastre includ Chandler, Fernor, Franquette si Fernette. Folosim tehnici de altoire superioare pentru a crea pomi mai buni.

walnut tree nursery

Serviciu clienti

Ne ajutam clientii la fiecare pas, incepand cu alegerea Soiurii de puieti potrivita si pana la livrare. Ne puteti vizita pepienera in Turcia pentru a vedea si alege puietii pe care doriti sa ii cumparati.

Contactati-ne pentru mai multe informatii

suntem bucurosi sa va raspundem tuturor intrebarilor