Sadnica Oraha sa Certifikatom

Prodaja visokokvalitetnih sadnica oraha u Hrvatskoj

Naša Najprodavanija SortaChandler Orah

CHANDLER ORAH

Chandler je naša najpopularnija sorta oraha. Također je poznat kao Orah Čendler. To je američka sorta oraha koju je razvilo Kalifornijsko sveučilište. Chandler je vrlo produktivan i ima izuzetno visok potencijal prinosa. To je najisplativija sorta oraha za komercijalne voćnjake. Orah Chandler pogodan je za uzgoj u Hrvatskoj. Punu rodnost dostiže već u 7. godini nakon sadnje a već kao dvogodišnja sadnica počinje plodonositi. Kliknite donji gumb da biste saznali više o našoj sorti oraha Chandler.

Detalji o Chandler Orah
sadnica oraha sa certifikatom

Kada se Sadi Sadnica Oraha?

Najbolje vrijeme za sadnju sadnica oraha u jesenskoj sezoni je u studenom i prosincu. Najbolje vrijeme za sadnju sadnica oraha u proljetnoj sezoni je u veljači i ožujku. Posebno preporučujemo mjesec studeni. Golo ukorijenjene sadnice oraha mogu se saditi samo kada miruju (kada su u zimskom snu). Iz tog razloga nije moguće kupiti sadnice oraha prije studenog. Zadnji datum kada možete saditi sadnice oraha je kraj ožujka. Nakon ovog datuma vrijeme postaje previše toplo i sadnice se probude iz mirovanja.

kada se sadi sadnica oraha
sadnica oraha sa certifikatom

O Rasadnik Waltree

Waltree je vodeći rasadnik oraha u Europi. Naša proizvodna polja nalaze se u gradu Bandirma, u Turskoj. Specijalizirani smo za proizvodnju visokokvalitetnih cijepljenih sadnica oraha. Uglavnom proizvodimo sorte oraha Chandler i Fernor. Nakon završetka postupka cijepljenja i rasta, odabiremo najbolje sadnice oraha među njima te ih dovodimo u Hrvatsku i nudimo na prodaju

Naš rasadnik nalazi se u gradu Bandirma u Turskoj. Naš rasadnik osnovan je 1992. godine. 1992. godine započeli smo s proizvodnjom turskih sorti oraha poput Sebin i Bilecik. 2005. godine započeli smo s cijepljenjem vrhunskih američkih i francuskih sorti oraha kao što su Chandler i Fernor. Ove sorte cijepimo na jake i pouzdane sadnice oraha s robusnim korijenjem. Naši korijenski orasi su od juglans regia (poznat i kao engleski orah).

Naporno smo radili na proizvodnji najkvalitetnijih sadnica tijekom mnogih godina. Danas smo vodeći proizvođač sadnica u Europi s proizvodnim kapacitetom većim od 300 000 sadnica oraha godišnje.

Vijesti iz Našeg Rasadnika

grafting walnut seedlings

Cijepimo 1 godinu stare sadnice oraha

Ovaj tjedan započeli smo cijepljenje naših sadnica oraha starih 1 godinu. Svoje sadnice proizvodimo i cijepimo na vlastitim poljima od 15 hektara, u gradu Bandirma. Za cijepljenje novih sadnica koristimo pupoljke potomka koje uzimamo s vlastitih matičnih stabala. Na ovaj način osiguravamo da su naše sadnice 100% vjerne svom imenu.

Naše 2 godine stare sadnice oraha u srpnju 2020

Počeli smo uzimati rezervacije i narudžbe za studeni 2020. Pogledajte naš video kako biste vidjeli stabla oraha koje ćemo prodavati ovog studenog. Ovaj smo video snimili u srpnju, a neka naša stabla već su viša od 2 metra!

Novi Video: kako orezati orah

U našem novom videozapisu s uputama pokazat ćemo vam kako obrezati mlada stabla oraha. Na primjer, ako ste svoje drveće posadili u studenom ili ožujku, drveće morate obrezati u lipnju. To se naziva 1. ljetna rezidba.

phytosanitary certificate

Ekološki Certificirane (Eko)

Sve sadnice u ponudi posjeduju valjani ekološki certifikat.

walnut saplings

Kvalitetne sadnice

Naše sadnice cijepe u Turskoj stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom. Nakon što se sadnice cijepe i dovrši njihov rast, pažljivo beremo najkvalitetnije sadnice i donosimo ih u Hrvatsku.

dostava

Dostava

Brza dostava na kućnu adresu, plaćanje pouzećem. Dostava se vrši HP Ekspresom ili Overseasom.

Naše cijene sadnica oraha

Ispunite naš obrazac i možemo vam poslati cjenik za 24 sata.