NA ARRINI

Na dërgoni një email për të mësuar më shumë rresh fidanishtes sonë, fidanëve dhe çmimeve tona. Ne u përgjigjemi emaileve dhe kërkesave sa më shpejt të jetë e mundur.

TELEFON DHE EMAIL

Klevis Xhanari
(Distributor i Autorizuar për Shqipërinë)
Telefon: (+355) 69 7214416
Email: klevis21@live.com

Turqi:
info@waltreeturkey.com

Adresa e distributorit për Shqiperinë dhe Kosovën:

Z.Industriale RR. Zinxhira
Gjirokastër Albania