Increderea este radacinile afacerii noastre

Cuvantul cheie este: calitate. Credem ca fiecare puiet livrat clientilor nostri ne reprezinta compania.

WalTree este o pepiniera de familie din Turcia, specilizata in producerea de nuci altoiti. Suntem una dintre cele mai mari pepiniere de pomi din Turcia si am fost infiintati in 1992. Am muncit foarte mult pentru a ne castiga reputati de-a lungul anilor si muncim la fel de mult pentru a o pastra. Scopul nostru este sa producem cele mai roditori, de inalta calitate nuci altoiti si acum vindem mai mult de 150.000 de puieti in Europa, in fiecare an. Unele dintre tarile unde am trimis puieti anul trecut sunt Grecia, Romania, Georgia, Italia, Kosovo si multe altele...

CALITATE SI FACILITATI EXCELENTE

Credem ca succesul poate veni doar dintre relatie de lunga durata cu clientii nostrii. Pentru acest motiv, ne asiguram ca speciile de pomi pe care ii vindem sunt autentici. Lucram cu echipa noastra de profesionisti experimentati pentru a realiza pomi eterni. Ne invitam clientii sa ne viziteze terenurile pentru a vedea cu ochii lor calitatea pomilor nostrii. Si ii ajutam la fiecare pas, de la alegerea Soiurii de puieti potrivita si pana la livrare. Cand vine primavara, ne stocam puietii in magazia noastra racaroasa pentru a le conserva calitatea.

CERTIFICATE FITOSANITARE

Stim ca plantarea unui copac este o investitie de lunga durata. Facem tot ce este posibil ca sa oferim clientilor nostrii cei mai buni nuci. Inginerii nostrii agronomi verifica sanatatea si productivitatea puietilor nostrii in mod regulat. Toti puietii nostrii au certificate de calitate de la Ministerul Agriculuturii din Turcia.


MAI MULTE

Ne puteti contacta prin telefon sau e-mail. Suntem bucurosi sa va raspundem la intrebari despre compania noastra, produsele noastre sau preturi.