Poverenje je osnova našeg posla

Verujemo da svaka sadnica koju šaljemo našim klijentima predstavlja našu kompaniju.

WalTree je vodeća proizvodnja sadnice oraha i rasadnika za izvoz u Turskoj. Mi smo jedan od najvećih rasadnika u Turskoj i osnovani smo 1992. Specijalizovani smo za proizvodnju samo sadnice kalemljenog oraha. Više od 20 godina radimo sa strašću da proizvedemo najrodnije sadnice oraha najvišeg mogućeg kvaliteta, i danas prodajemo više od 150.000 sadnica u Evropi svake godine. Neke od zemalja u koje smo slali drveće prethodnih godina obuhvataju Grčku, Španiju, Bugarsku, Rumuniju, Uzbekistan, Liban i mnoge druge...Svoje mladice možete kupiti direktno od našeg distributera u Srbiji. Veb stranica našeg Srbija distributera o sadnice oraha

ODLIČNA USLUGA

Verujemo da uspeh može da proiziđe samo iz dugih veza sa našim mušterijama. Zato se staramo da sorte sadnica koje prodajemo odgovaraju svojim nazivima. Radimo sa našim iskusnim timom za kalemljenje kako bismo proizveli sadnice koje će biti dugog veka. Pozivamo naše mušterije na naše plantaže kako bi se upoznali sa kvalitetom našeg drveća. I pomažemo im pri svakom koraku od odabira najbolje sadnice oraha do isporuke.

KVALITET KOJI POSEDUJE SERTIFIKAT

Znamo da je sađenje drveta dugogodišnja investicija. Činimo sve što možemo da obezbedimo klijentima najbolje sadnice oraha. Naši poljoprivredni inženjeri proveravaju zdravlje i rodnost naših sadnica rutinski. Sve naše sadnice nose sertifikat turskog Ministarstva poljoprivrede zbog svog kvaliteta.


SAZNAJTE VIŠE

Možete stupiti u kontakt sa nama putem telefona ili elektronske pošte. Biće nam drago da odgovorimo na vaša pitanja vezana za kompaniju, proizvode i cene sadnica.