Fidanë arre

Rritur në Turqi, Eksportuar në Shqipëri.

Rreth Fidanishtes Waltree

WalTree është një fidanishte familjare në Turqi, e specializuar në prodhimin e fidanëve të arrës. Ne jemi një nga fidanishtet më të mëdha të pemëve frutore në Turqi dhe jemi themeluar në vitin 1992. Kemi punuar fort për të fituar reputacionin tonë përgjatë viteve, punojmë po aq fort për ta mbajtur atë. Qëllimi ynë është të prodhojmë fidanët e arrës më produktivë, me kualitetin më të lartë dhe sot jemi duke shitur më shumë se 100.000 fidanë çdo vit në Europë. Disa nga shtetet ku ne kemi dërguar fidanë vitin e kaluar janë: Greqia, Bullgaria, Rumania, Gjeorgjia, Italia, Uzbeksitani dhe shumë më shumë...

walnut seedlings
phytosanitary certificate

Certifikatat Fitosanitare

Të gjithë fidanët tanë janë të pajisur me certifikata fitosanitare. Ata gjithashtu janë kontrolluar rregullisht nga inxhinierët tanë bujqësorë për të garantuar cilësinë më të mirë.

walnut

Varietetet më të mira

Ne prodhojmë vetëm 4 varietetet më prodhuese të fidanëve të arrës, me cilësi arre superiore. Varietetet tona përfshijnë Çandler, Fernor, Franket dhe Fernet. Ne përdorim metoda shartimi superiore për pemë më të mira.

walnut nursery

Kujdesi Ndaj Klientit

Ne i ndihmojmë klientët tanë në çdo hap, duke filluar që nga zgjedhja e fidanëve të duhur deri tek transporti. Ju mund të vizitoni fidanishten tonë në Turqi për të shikuar dhe për të zgjedhur fidanët që doni të blini.

Na kontaktoni për më shumë informacion

ne do të ishim të lumtur tíu përgjigjeshim pyetjeve tuaja