ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ WALTREE TURKEY

Πιστεύουμε ότι κάθε δέντρο που στέλνουμε στους πελάτες μας αντιπροσωπεύει την εταιρεία μας.

Η WalTree είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή και εξαγωγή καρυδιών στην Τουρκία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και η ειδικότητα μας είναι η παραγωγή μόνο μπολιασμένων καρυδιών. Για περισσότερα από 20 χρόνια δουλεύουμε με πάθος για να παράγουμε τις πιο παραγωγικές και υψηλής ποιότητας καρυδιές και σήμερα πουλάμε περισσότερα από 150.000 δέντρα στην Ευρώπη κάθε χρόνο.

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία μπορεί να έρθει μόνο μέσω μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Για αυτό τον λόγο, βεβαιωνόμαστε ότι τα είδη δέντρων που πουλάμε ανταποκρίνονται στο όνομά τους. Δουλεύουμε με την έμπειρη ομάδα μπολιάσματος για να επιτύχουμε την παραγωγή αιωνίων δέντρων. Προσκαλούμε του πελάτες μας στα χωράφια μας ώστε να μπορέσουν να δουν οι ίδιοι την ποιότητα των δέντρων μας. Και τους βοηθάμε σε κάθε βήμα, από την επιλογή της καλύτερης καρυδιάς μέχρι την αποστολή.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Γνωρίζουμε ότι η φύτευση ενός δέντρου είναι μία μακροχρόνια επένδυση. Κάνουμε τα πάντα για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες καρυδιές. Οι γεωπόνοι μας διενεργούν τακτικούς ελέγχους στα δέντρα μας όσον αφορά την υγεία και την παραγωγικότητά τους. Όλα τα δέντρα μας είναι πιστοποιημένα για την ποιότητά τους από το Υπουργείο Γεωργίας της Τουρκίας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θα ήταν χαρά μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας