Fidane arre

Rritur në Turqi, Eksportuar në Shqipëria dhe Kosovë

Rreth Fidanishte Waltree

WalTree është një fidanishte familjare në Turqi, e specializuar në prodhimin e fidane arre. Ne jemi një nga fidanishtet më të mëdha të pemëve frutore në Turqi dhe jemi themeluar në vitin 1992. Kemi punuar fort për të fituar reputacionin tonë përgjatë viteve, punojmë po aq fort për ta mbajtur atë. Qëllimi ynë është të prodhojmë fidanët e arrës më produktivë, me kualitetin më të lartë dhe sot jemi duke shitur më shumë se 100.000 fidanë çdo vit në Europë. Disa nga shtetet ku ne kemi dërguar fidanë vitin e kaluar janë: Shqipëria, Kosova, Serbia, Bullgaria, Rumania, Gjeorgjia, Italia, Uzbeksitani dhe shumë më shumë...

fidane arre

Shitesi me i MireFidane Arre Chandler

Chandler është fidani jonë i arrave më i shitur. Në vitet e fundit, Chandler është varieteti më i preferuar i arrës për pemëtoret e reja për shkak të produktivitetit të saj dhe cilësisë së shkëlqyer të arrës. Klikoni butonin më poshtë për të marrë më shumë informacion rreth Arrë Chandler.

Informacion Rreth Fidane Arre Chandler
Fidane Arre Chandler

WATCH OUR NURSERY'S VIDEO

phytosanitary certificate

Certifikatat Fitosanitare

Ne sigurojmë çertifikata fitosanitare për të gjitha fidanet tona te arrave. Ato kontrollohen rregullisht nga agronomët tanë.

walnut saplings

Varietetet më të mira

Ne prodhojmë vetëm 4 varietetet më prodhuese të fidanëve të arrës, me cilësi arre superiore. Varietetet tona përfshijnë Chandler (Çandler), Fernor, Franket dhe Fernet. Ne përdorim metoda shartimi superiore për pemë më të mira.

walnut tree nursery

Kujdesi Ndaj Klientit

Ne i ndihmojmë klientët tanë në çdo hap, duke filluar që nga zgjedhja e fidanëve të duhur deri tek transporti. Ju mund të vizitoni fidanishten tonë në Turqi për të shikuar dhe për të zgjedhur fidanët që doni të blini.

Na kontaktoni për më shumë informacion

ne do të ishim të lumtur tíu përgjigjeshim pyetjeve tuaja