NA ARRINI

Na dërgoni një email për të mësuar më shumë rresh fidanishtes sonë, fidanëve dhe çmimeve tona. Ne u përgjigjemi emaileve dhe kërkesave sa më shpejt të jetë e mundur.

TELEFON DHE EMAIL

Hazar Panc
(Zotëruesi i fidanishtes)
Telefon:: (+90) 5059477443
Email: info@waltreeturkey.com

ADRESA E ZYRËS:

İhsaniye Mah. İstiklal Cad. No 30/1
Bandirma, 10200
Balikesir TURKEY