Дојдете до нас

Испратете ни е-маил за да дознаете повеќе за нашиот расадник, садници и цени. Одговараме на нашите пораки и прашања што поскоро.

ТЕЛЕФОН И EMAIL

Hazar Panc
(Сопственик на расадник)
Телефон & WhatsApp: (+90) 5059477443
Email: info@waltreeturkey.com

АДРЕСА НА КАНЦЕЛАРИЈА:

İhsaniye Mah. İstiklal Cad. No 30/1
Bandirma, 10200
Balikesir TURKEY